donderdag 3 april 2008

Ravotr heeft weblog erbij, voor muziek en dergelijke...

Zoals veel lezers van dit weblog wel weten, schrijf ik niet alleen boze stukken over de maatschappij. Ik maak ook nog muziek, soms net zo boos maar gelukkig niet altijd. Af en toe schrijf ik daar over op dit weblog. Maar het leek mij nuttig om er een speciale plek voor te openen, waar ook aankondigingen van eigen optredens een plaatsje vinden en waar mensen die interesse hebben in rooieravotr-als-artiest terecht kunnen, ook als ze geen zin hebben in gezoek tussen verhalen over Gekke Geert of Malle Balk of de oorlog in Irak en dergelijke.

Vandaar dat ik een nieuw weblog ben begonnen, onder de inspirerende naam Peter Storm. daar de muziek dus, ook al kunnen langere stukken over bijvoorbeeld Bob Dylan (ja ik weet het, is een tic van mij) evengoed tegelijk ook nog hier terechtkomen. Daarginds ook andere kunstzaken, en misschien nog wel andere vertelsels die niet rechtstreeks politieke verhandelingen zijn. De inspiratie is natuurlijk dezelfde opstandigheid die de rooieravotr hier uitleeft. Lezers verwachten niet anders, en anders wennen ze er maar aan, nietwaar?

De eerste aankondiging staat er al op: een tweetal optredens in Tilburg, 19 april en 31 mei. Waar? Kijk maar daar. Tot ziens!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

bookmaгkеԁ!!, I love уour wеbѕite!Feеl frее to ѕurf to my pаge; v2 cigs reviews

Anoniem zei

Hеy There. I found yοur blog using mѕn.
This iѕ a very neatly wгitten article. I'll make sure to bookmark it and come back to learn extra of your helpful information. Thank you for the post. I will certainly comeback.

Here is my web page; simply click the up coming site

Anoniem zei

This piece of wгіting will help the internet userѕ fоr
creating new blog or even a weblog from start tο end.


Herе iѕ my blog - v2 cigs review